Over ons

Beste huurder,

U huurt een woning van Woningstichting Domus. Voor de meeste vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk zelf rechtstreeks met Woningstichting Domus contact opnemen. Maar er zijn ook een aantal zaken die op alle huurders betrekking hebben en waarbij het dus prettig is dat dit via één centraal punt loopt. Hiervoor heeft Woningstichting Domus een Huurdersbelangenvereniging in het leven geroepen. Huurdersbelangenvereniging “Roer je Mond” behartigt de belangen van de huurders van Woningstichting Domus.

Hiervoor voeren wij regelmatig overleg met Woningstichting Domus. Heeft u klachten en komt u er met Woningstichting Domus niet uit, of heeft u opmerkingen of wilt u meepraten over alles wat met het huren van een woning bij Woningstichting Domus te maken heeft? Dan kunt u hiervoor bij ons terecht.

Huurdersbelangenvereniging “Roer je Mond” heeft instemmingsrecht met betrekking tot bijvoorbeeld verhuurbeleid, servicekosten leefbaarheid. Daarnaast adviseren wij Woningstichting Domus op tal van beleidszaken, waaronder huurprijsbeleid, onderhoud en nieuwbouw. Het is dus de perfecte mogelijkheid om namens alle huurders uw stem te laten horen en een sparringpartner te zijn voor Woningstichting Domus!

Is uw interesse gewekt? U kunt lid worden via het aanmeldformulier, of neem voor vragen contact met ons op!

Over ons